Ingredienser

1,500 kg S?dm?lk

0,200 kg L?g i ringe og skiver, T?rrede (E7060)

0,160 kg Dekora?Brun Sauce FB

1.86 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRUN L?GSAUCE

Opskriftnr: 95-0058

Fremstilling
S?dm?lk, L?g i ringe og skiver og Dekora Brun Sauce FB blandes og koges igennem til sovsen er j?vn.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan serveres med stegte hakkeb?ffer.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
M?LK 90 g, l?g 12 g, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), peber, stabilisator (E 415).

Go to Top