Ingredienser
1,000 kg Oksek?d i tern eller strimler, u/fedt og sener
0,500 kg Karrypande
1.5 kg
Læg varer i kurv
OKSEKÃDSPANDE MED KARRY
Opskriftnr: 76-0078
Fremstilling
Oksekød i tern eller strimler blandes med 1 ps. (500 g) Dekora Karrypande.
Tilberedning
Brunes af på en varm pande med fedtstof.
Tilsæt fløde eller kokosmælk og lad retten småsimre til kødet er gennemstegt og mørt.
Serveringsforslag
Kan serveres med ris og årstidensgrønt.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 67%, grøntsager (baby majs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud løg), vand, MÃLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatore (E 412, E 415), konserveringsmiddler (E 202, E 211).