Ingredienser

10,000 kg Grisekam u/ben og sv

2,000 kg Lagetilv?kst

0,300 kg Dekora?Madrid

12.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

L?G/PAPRIKA KRYDRET KAM - R?GET/KOGT I GRIDMASTER

Opskriftnr: 52-0253

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 Kogesalt (DK99015)
0,500 Nitritsalt (DK40011)
0,500 Schinkat 500 (I44010)

Fremstilling
Kammen spr?jtes med en tilv?kst p? 20% af 2 gange.

Hvorefter den tumbles ca. 3000-3500 omgange.

10 min. arbejde og 20 min. pause.

Herefter rulles kammen i den afvejede m?ngde Dekora Madrid.

Stopning
Gridmaster formen fores med collagenfolie og den krydrede kam placeres heri.

Collagenfolien lukkes omkring kammen og formen lukkes.

T?rring
Ved 55?C i ca. 60 min.

Rygning
Ved 65?C i ca. 45 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max 3 timer.

Serveringsforslag
P?lsen anvendes som p?l?g og som fyld til hjemmelavede burgerboller og pizza.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 15% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisefilet 96 g, vand 17 g, krydderier (l?g, paprika, peber, porrer, karotter), salt, laktose, stabilisatorer (E 450, E 451), fortykningsmiddel (E 407), antioxidant (E 301), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top