Ingredienser

7,000 kg Kyllingek

4,450 kg Is/vand

3,000 kg Kyllingebryst

1,200 kg Koldt vand til opbl?dning

0,300 kg Dekora?Julieschka (I51490)

0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,170 kg Schinkat?500

0,150 kg Nitritsalt (DK40018)

16.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEP?LSE MED GR?NTSAGER - R?GET/KOGT I GRIDMASTER

Opskriftnr: 58-0095

Fremstilling
1 del (300 g) Dekora Julieschka opbl?des i 4 dele (1,2 kg) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Det afpudsede kyllingek?d hakkes gennem 13 mm skiven.

De 3 kg kyllingebryster halveres.Schinkat 500 DK og is/vand blandet, hvorefter salten tils?ttes.

Blandes godt.

Lad massen henst? i 12 timer, hvorefter den blandes grundigt med de opbl?dte urter.

Stopning
Massen fyldes i en Gridmaster form i collagenfolie og formen lukkes.

Kan ligeledes fyldes i Dantarm Cellulose ML i ?nskede kaliber, hvis ikke man ?nsker at anvende gridmaster.

T?rring
Ved 40?C i 60 min.

Rygning
Ved 65?C i ca. 45 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
P?lsen anvendes som p?l?g og som fyld til hjemmelavede burgerboller og pizza.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 15% af det f?rdige produkt.
Kyllingek?d 50%, kyllingebryster 21%, vand, gr?ntsager 11%, (l?g, karotter, tomater, paprika), salt, stabilisatorer (E 451), fortykningsmiddel (E 407a), maltodextrin, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top