Ingredienser
3,800 kg Grisek?d (8-10% fedt)
3,700 kg Snitter u/sv
2,500 kg Isvand
0,150 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
10.42 kg
Læg varer i kurv
BRUNCH P?LSE
Opskriftnr: 27-0313
Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.
Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt salt, og 3/4 af isvandet tils?ttes.
N?r dette er lynet fint ud tils?ttes snitterne, Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy og det resterende isvand.
Lynes til en god emulsion og til den ?nskede grovhed er opn?et.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).
T?rring
Ved 55?C i ca. 25 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 20 min. eller til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Kogning
P?lserne koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% p? det f?rdige produkt.
Grisek?d 50%, grisek?dssnitter 28%, vand, salt, krydderier (paprika, peber, chili, kommen, koriander, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, stabilisator (E 451), coated citronsyre (E 330, palmeolie) antioxidant (E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.