Ingredienser

2,000 kg Grisekoteletter, stegt, tilsat tendin

1,500 kg Kogt pasta (penne)

1,000 kg Porrer, i ringe

0,500 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

0,500 kg R?dbeder i strimler

0,250 kg Mozzarella i skiver

0,150 kg Chorizop?lse i skiver

5.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELETTER MED MOZZARELLA OG CHORIZO P? BUND AF PORRER OG PASTA (TD)

Opskriftnr: 73-1015

Fremstilling
Kogt pasta, r?dbeder i strimler og porrer i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light, hvorefter det l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Herp? l?gges koteletterne.

P? hver kotelet placeres en skive chorizo og derp? en skive mozzarella.

Kunden tils?tter fl?de eller bouillon til retten f?r tilberedning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Stegte koteletter 35% (koteletter, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), kogt PASTA 25%, porrer 17%, r?dbeder 8%, marinade 8% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), sojasauce (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), MOZZARELLA 4%, chorizo 3%.

Go to Top