Ingredienser
0,380 kg Kartofler m/skr?l, sm? forkogte
0,300 kg Grisem?rbradsteaks
0,090 kg R?dl?g i skiver, Catering Engros 67915
0,050 kg Porrer, i ringe
0,030 kg Chorizop?lse i skiver
0,030 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade
0,010 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
0.89 kg
Læg varer i kurv
M?RBRADSTEAKS P? BUND AF HVIDL?G/ROSMARIN KARTOFLER
Opskriftnr: 73-1073
Fremstilling
De sm? kogte kartofler blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade og Dekora Hvidl?g/rosmarin.
Porrer og 40 g r?dl?g i ringe vendes i de marinerede kartofler.
Hvorefter blandingen fyldes i bunden af en ovnfast emballage.
M?rbradsteakene l?gges ovenp? de marinerede kartofler, hvorefter k?det pyntes af med skiver af chorizo og de resterende r?dl?g i skiver.
Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemstegt.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Ingredienser:
Kogte kartofler 42%, grisem?rbrad 34%, r?dl?g 11%, porrer 6%, marinade 4% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, krydderiekstrakter), chorizo p?lse 3%