Ingredienser

0,380 kg Kartofler m/skr?l, sm? forkogte

0,300 kg Grisem?rbradsteaks

0,090 kg R?dl?g i skiver, Catering Engros 67915

0,050 kg Porrer, i ringe

0,030 kg Chorizop?lse i skiver

0,030 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,010 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0.89 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRADSTEAKS P? BUND AF HVIDL?G/ROSMARIN KARTOFLER

Opskriftnr: 73-1073

Fremstilling
De sm? kogte kartofler blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade og Dekora Hvidl?g/rosmarin.

Porrer og 40 g r?dl?g i ringe vendes i de marinerede kartofler.

Hvorefter blandingen fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

M?rbradsteakene l?gges ovenp? de marinerede kartofler, hvorefter k?det pyntes af med skiver af chorizo og de resterende r?dl?g i skiver.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Kogte kartofler 42%, grisem?rbrad 34%, r?dl?g 11%, porrer 6%, marinade 4% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, krydderiekstrakter), chorizo p?lse 3%

Go to Top