Ingredienser
4,000 kg Grisecarre
0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade
0,050 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
4.17 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN KRYDRET GRISECARRE
Opskriftnr: 71-0560
Fremstilling
Grisekammen sk?res af med ca. 7 cm bryst.
Sk?r k?det fra benene.
Sv?ren sk?res af og det til overs blevne sp?klag krydssnittes.
Grisecarren marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade og drysses med Dekora Hvidl?g/rosmarin.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60-75 min eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med r?sti og tomatsalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekam 96%, rapsolie 3%, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, krydderiekstrakter.