Ingredienser

4,000 kg Grisecarre

0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,050 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

4.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN KRYDRET GRISECARRE

Opskriftnr: 71-0560

Fremstilling
Grisekammen sk?res af med ca. 7 cm bryst.

Sk?r k?det fra benene.

Sv?ren sk?res af og det til overs blevne sp?klag krydssnittes.

Grisecarren marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade og drysses med Dekora Hvidl?g/rosmarin.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60-75 min eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med r?sti og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekam 96%, rapsolie 3%, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, krydderiekstrakter.

Go to Top