Ingredienser
0,500 kg Kartofler, hele m/skr?l (forkogte)
0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,250 kg Spanskblanding (squash, r?dl?g, peberfrugt)
0,050 kg Bacon i skiver
1.25 kg
Læg varer i kurv
M?BRADKRONE P? BUND AF KARTOFLER MED PESTOSAUCE
Opskriftnr: 73-1043
Fremstilling
Kartofler og spanskblanding blandes og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.
Den afpudsede m?rbrad deles p? langs, og rulles sammen som en snegl med bacon i skiver.
M?rbradsneglene l?gges ned imellem kartofler og gr?ntsager.
Der l?gges en 100 g pose R?d Pestosauce i bakken.
Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold og fl?de over retten, f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 40-45 min. eller til k?det er gennemstegt.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Ingredienser:
Kogte kartofler 37%, grisem?rbrad 33%, spanskblanding 19% (squash, r?dl?g, peberfrugter), pestosauce 7% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bacon 4%.