Ingredienser

0,500 kg Kartofler, hele m/skr?l (forkogte)

0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,250 kg Spanskblanding (squash, r?dl?g, peberfrugt)

0,050 kg Bacon i skiver

1.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?BRADKRONE P? BUND AF KARTOFLER MED PESTOSAUCE

Opskriftnr: 73-1043

Fremstilling
Kartofler og spanskblanding blandes og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

Den afpudsede m?rbrad deles p? langs, og rulles sammen som en snegl med bacon i skiver.

M?rbradsneglene l?gges ned imellem kartofler og gr?ntsager.

Der l?gges en 100 g pose R?d Pestosauce i bakken.

Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold og fl?de over retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 40-45 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Kogte kartofler 37%, grisem?rbrad 33%, spanskblanding 19% (squash, r?dl?g, peberfrugter), pestosauce 7% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bacon 4%.

Go to Top