Ingredienser

5,000 kg Grisecarre

0,500 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ

0,500 kg Lagetilv?kst

6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRASILIANSK R?DVINS MARINERET GRISECARRE TD

Opskriftnr: 71-0620

Spr?jtelage
5,000 kg Koldt vand
0,500 kg Tendin G23620

Fremstilling
De tilsk?rne grisecarrer spr?jtes med en tilv?kst p? 10% Tendinlage.

Vacuumpakkes og l?gges p? k?l natten over, for gennemsaltning.

De marineres herefter i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60-75 min eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelr?sti og dampede asparges.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 83%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt), vand 7%, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331).

Go to Top