Ingredienser

10,500 kg Grisek?d (15-18% fedt)

4,230 kg Bovsnitter u/sv

4,230 kg Isvand

0,280 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano

0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,180 kg Nitritsalt (DK40018)

0,130 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,100 kg Lyoner

0,100 kg Profrisk EU

19.93 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?DP?LSE MED TOMAT/HVIDL?G/OREGANO

Opskriftnr: 23-0041

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC7 tils?ttes sammen med ca. 3/4 af isvandet og alt saltet.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Lyoner, Profrisk EU og derefter det resterende isvand.

Det hele lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Til slut ?ltes Dekora Tomat/hvidl?g/oregano i, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur ca. 14-16?C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 62%, vand, grisebovsnitter 12%, tomat 2%, krydderier (hvidl?g 2%, oregano, SENNEP, peber, ingef?r, koriander, muskat, chili, paprika) salt, dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 300, E 316, E 301 E 330, E 331), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250, E 262).

Go to Top