Ingredienser

3,800 kg Grisek?d (10-12% fedt)

3,800 kg Grisek?d (16-18% fedt)

2,400 kg Is/vand

0,350 kg Baconp?lse FB

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Tomatsnips 9 mm.

0,030 kg Basilikum, Sk?ret.

10.58 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED T?RRET TOMAT/BASILIKUM

Opskriftnr: 27-0131

Fremstilling
Grisek?d (10-12% fedt) hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Grisek?d (16-18% fedt) hakkes gennem 8 mm hulskiven.

Grisek?d (10-12% fedt) kommes i lynhakkeren, lynes t?rt sammen med nitritsaltet.

Baconp?lse FB, Basilikum, sk?ret og is/vand tils?ttes og der k?res til en god emulsion er opn?et.

De t?rrede tomatsnips og grisek?d (16-18% fedt) k?res med de sidste omgange.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.


Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 80%, vand, salt, t?rret tomat, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (basilikum, peber, muskatblomme, ingef?r), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top