Ingredienser
1,000 kg Koldt vand
1,000 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)
0,380 kg Kidneyb?nner. r?de i chilisauce
0,240 kg K?dsauce - Den Knaldgoe
0,200 kg Majs
0,010 kg Chili r?d med fr?, knust (E9770)
2.83 kg
Læg varer i kurv
CHILI CON CARNE
Opskriftnr: 97-0094
Fremstilling
Det hakkede oksek?d svitses, K?dsauce FB - Den Knaldgo'e, Chili og vand tils?ttes og det hele koges i ca. 10 min.
Tils?t kidneyb?nner og majs.
Lad saucen sm?koge et par minutter og h?ld den op i en ovnfast emballage.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i forvarmet ovn, ved 175?C i ca. 20 min.
Serveringsforslag
Kan serveres med ris, salat og nachos.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 39%, vand, kidneyb?nner, majs, krydderier (chili, paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.