Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

1,000 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)

0,380 kg Kidneyb?nner. r?de i chilisauce

0,240 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

0,200 kg Majs

0,010 kg Chili r?d med fr?, knust (E9770)

2.83 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILI CON CARNE

Opskriftnr: 97-0094

Fremstilling
Det hakkede oksek?d svitses, K?dsauce FB - Den Knaldgo'e, Chili og vand tils?ttes og det hele koges i ca. 10 min.

Tils?t kidneyb?nner og majs.

Lad saucen sm?koge et par minutter og h?ld den op i en ovnfast emballage. 

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i forvarmet ovn, ved 175?C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris, salat og nachos.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 39%, vand, kidneyb?nner, majs, krydderier (chili, paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.

Go to Top