Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

1,000 kg Oksek?d, hakket (16-18% fedt)

0,900 kg Madpandekager

0,250 kg Hackso (I53000)

0,200 kg Ost, revet

3.35 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FYLDTE PANDEKAGER

Opskriftnr: 97-0005

Fremstilling
Vandet bringes i kog.

Det hakkede oksek?d tils?ttes og det hele skal koges i ca. 10 min.

Hackso tils?ttes under omr?ring, og k?dsaucen skal st? og sm?koge et par min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Der kommes ca. 100 g k?dsauce p? hver pandekage.

Pandekagen rulles sammen og drysses med ca. 10-15 g revet ost.

Tilberedning
Pandekagerne varmes i ovnen ved 160?C i ca. 15-20 min.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med pasta salat og dressing.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 33%, PANDEKAGER 30%, vand, krydderiblanding (krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter), OST.

Go to Top