Ingredienser

6,500 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)

2,300 kg Isvand

1,100 kg Rørt Fars FB Optimal

0,500 kg Guler?dder i tern, frosne

0,500 kg Ærter, frosne

10.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KØDRAND MED ÆRTER OG GULERØDDER

Opskriftnr: 73-1123

Fremstilling
Svinekød, isvand og Rørt Fars FB Optimal blandes grundigt til en god emulsion er opstået.

Ibland ærter og gulerødder.

Farsen kommes i ovnfast emballage og pytes med lidt ærter og gulerødder.

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med hvide kartofler, rødkål og skysauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 60%, vand, ærter 5%, gulerødder 5%, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber), kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301).

Go to Top