Ingredienser
6,500 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)
2,300 kg Isvand
1,100 kg Rørt Fars FB Optimal
0,500 kg Guler?dder i tern, frosne
0,500 kg Ãrter, frosne
10.9 kg
Læg varer i kurv
KÃDRAND MED ÃRTER OG GULERÃDDER
Opskriftnr: 73-1123
Fremstilling
Svinekød, isvand og Rørt Fars FB Optimal blandes grundigt til en god emulsion er opstået.
Ibland ærter og gulerødder.
Farsen kommes i ovnfast emballage og pytes med lidt ærter og gulerødder.
Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med hvide kartofler, rødkål og skysauce.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 60%, vand, ærter 5%, gulerødder 5%, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber), kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301).