Ingredienser

12,500 kg Ribbensteg

1,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

1,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

0,360 kg Koldt vand

0,140 kg Burglet FB

0,040 kg Dekora?Porrer Hvidl

15.04 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSERET RIBBENSTEG MED PORRER HVIDL?G

Opskriftnr: 73-0936

Fremstilling
Grisek?d og oksek?d hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med koldt vand, Burglet FB og Dekora Porrer Hvidl?g.

Ribbenstegen ridses og der sk?res en lomme igennem stegen.

Farsen fyldes i stegen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn p? rist ved 175?C i ca. 90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med asparges kartofler og r?dvinssauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 83%, grisek?d 7%, oksek?d 7%, vand, porrer, hvidl?g, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top