Ingredienser
12,500 kg Ribbensteg
1,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)
1,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)
0,360 kg Koldt vand
0,140 kg Burglet FB
0,040 kg Dekora?Porrer Hvidl
15.04 kg
Læg varer i kurv
FARSERET RIBBENSTEG MED PORRER HVIDL?G
Opskriftnr: 73-0936
Fremstilling
Grisek?d og oksek?d hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med koldt vand, Burglet FB og Dekora Porrer Hvidl?g.
Ribbenstegen ridses og der sk?res en lomme igennem stegen.
Farsen fyldes i stegen.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn p? rist ved 175?C i ca. 90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med asparges kartofler og r?dvinssauce.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 83%, grisek?d 7%, oksek?d 7%, vand, porrer, hvidl?g, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.