Ingredienser
4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,200 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade
0,080 kg Dekora?Mexico R
4.28 kg
Læg varer i kurv
GRISEM?RBRAD A LA MEXICO
Opskriftnr: 71-0373
Fremstilling
Grisem?rbraden fl?kkes p? langs til et helt stykke.
K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade, som blandes med Dekora Mexico R?d.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med hasselbackkartofler, frisk salat og flutes.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 93%, rapsolie 4%, Krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), salt, g?rekstrakt, krydderiekstrakter, antioxidant (E 330).