Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,200 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,080 kg Dekora?Mexico R

4.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEM?RBRAD A LA MEXICO

Opskriftnr: 71-0373

Fremstilling
Grisem?rbraden fl?kkes p? langs til et helt stykke.

K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade, som blandes med Dekora Mexico R?d.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med hasselbackkartofler, frisk salat og flutes.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 93%, rapsolie 4%, Krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), salt, g?rekstrakt, krydderiekstrakter, antioxidant (E 330).

Go to Top