Ingredienser

4,000 kg Skinkeculotte

0,400 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SENNEPSMAR. SKINKECULOTTE

Opskriftnr: 71-0520

Fremstilling
Skinkeculotterne sk?res fri for sener, og fedtet krydssnittes.

Stegene marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 40-50 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med r?stegte kartofler og bagte rodfrugter

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeculotte 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter).

Go to Top