Ingredienser

1,250 kg Koldt vand til sauce

1,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,300 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

0,150 kg Cocktailp?lser

0,100 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

2.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SKINKEGRYDE MED BACON OG COCKTAILP?LSER

Opskriftnr: 96-0081

Fremstilling
Skinkek?d i strimler og bacon i tern brunes af i en gryde.

Koldt vand tils?ttes og bringes i kog.

K?dsauce Den Knaldgoe tils?ttes under omr?ring og lad retten simre til den er j?vn og k?det m?rt.

Til sidst tils?ttes cocktailp?lserne.

Tilberedning
Varmes i gryde eller mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med kogte ris og gr?n salat.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Skinkek?d 40%, vand, cocktailp?lser 6%, bacon 4%, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.

Go to Top