Ingredienser
1,250 kg Koldt vand til sauce
1,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler
0,300 kg K?dsauce - Den Knaldgoe
0,150 kg Cocktailp?lser
0,100 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
2.8 kg
Læg varer i kurv
SKINKEGRYDE MED BACON OG COCKTAILP?LSER
Opskriftnr: 96-0081
Fremstilling
Skinkek?d i strimler og bacon i tern brunes af i en gryde.
Koldt vand tils?ttes og bringes i kog.
K?dsauce Den Knaldgoe tils?ttes under omr?ring og lad retten simre til den er j?vn og k?det m?rt.
Til sidst tils?ttes cocktailp?lserne.
Tilberedning
Varmes i gryde eller mikrob?lgeovn.
Serveringsforslag
Kan serveres med kogte ris og gr?n salat.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Skinkek?d 40%, vand, cocktailp?lser 6%, bacon 4%, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.