Ingredienser
0,600 kg Ris, kogte, kolde
0,500 kg Grisekoteletter
0,150 kg Dekora Marilet Madras
0,100 kg Paprika i strimler, syltede
0,090 kg Ananas i stykker
0,080 kg Porrer, i ringe, frosne
1.52 kg
Læg varer i kurv
KARRY MADRAS RIS MED GRISEKOTELET OG ANANAS
Opskriftnr: 73-1100
Fremstilling
De kogte kolde ris blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras, syltede paprika i strimler og porrer i ringe.
Risblandingen l?gges i bunden af en ovnfast emballage, hvorp? grisekoteletterne l?gges.
Ananas i stykker fordeles til sidst hen over retten.
Tilberedning
Kunden tils?tter ca. 1/4 fl?de til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemvarmt.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk bagt baguette.
Ingredienser:
Kogte ris 39%, grisekoteletter 33%, marinade 10% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), syltede paprika 7%, ananas 6%, porrer 5%.