Ingredienser
0,500 kg Dessertpulver Chokolademousse Dark (DK98660)
0,400 kg Fl?de 38%
0,200 kg Skyr
0,050 kg Akaciehonning
0,020 kg Havtorn, frossen
1.17 kg
Læg varer i kurv
NORDISK INSPIRERET CHOKOLADEMOUSSE MED SKYR OG HAVTORN
Opskriftnr: 106-0032
Fremstilling
Fløde, skyr og Chokoladepulveret kommes i en røreskål og piskes luftigt ca. 5 min.
Kommes i sprøjtepose og portioneres i bægre.
De optøede havtorn vendes med akaciehonning og chokolademoussen pyntes hermed.
OBS
Moussen er frysestabil uden pynt.
Tages ud fra frost og optøes i kølerum.
Afpyntes før salg.
Ingredienser:
FLÃDE, chokoladepulver (sukker, kakao, naturlig aroma), SKYR, vegetabilsk fedt (palme), glukosesirup, SKUMMETMÃLKSPULVER, emulgator (e 472a), MÃLKEPROTEIN, stabilisator (E 340), salt, honning, havtorn.