Ingredienser

0,500 kg Dessertpulver Chokolademousse Dark (DK98660)

0,400 kg Fl?de 38%

0,200 kg Skyr

0,050 kg Akaciehonning

0,020 kg Havtorn, frossen

1.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK INSPIRERET CHOKOLADEMOUSSE MED SKYR OG HAVTORN

Opskriftnr: 106-0032

Fremstilling
Fløde, skyr og Chokoladepulveret kommes i en røreskål og piskes luftigt ca. 5 min.

Kommes i sprøjtepose og portioneres i bægre.

De optøede havtorn vendes med akaciehonning og chokolademoussen pyntes hermed.

OBS
Moussen er frysestabil uden pynt.

Tages ud fra frost og optøes i kølerum.

Afpyntes før salg.

Ingredienser:
FLØDE, chokoladepulver (sukker, kakao, naturlig aroma), SKYR, vegetabilsk fedt (palme), glukosesirup, SKUMMETMÆLKSPULVER, emulgator (e 472a), MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E 340), salt, honning, havtorn.

Go to Top