Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Sp?k u/sv

0,300 kg RFB Italiensk Spegep?lse (I96091)

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy

0,010 kg Cayennepeber, Pulver (E5105)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.676 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PEPPERONI SPEGEP?LSE

Opskriftnr: 13-0238

Fremstilling
Det frosne okse- og grisek?d (?10?C) lynes sammen med RFB Italiensk Spegep?lse og BESSASTART? Starterkulturen ned til 2-4 mm.

Det frosne sp?k iblandes, og det hele lynes ned til 2-3 mm.

Salt, Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy, og Cayenne peber tils?ttes ved de sidste omgange og k?res med til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 0?C.

Stopning
Farsen stoppes straks i r?gbar tarm kal. 45.

Modning/rygning
Dag 1: Modning p? r?gst?nger ved 12-22?C. i 1-2 d?gn.
Dag 3: Rygning modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer. Til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.Til 100 g f?rdigvare er anvendt:Grisek?d 56 g, oksek?d 45 g, sp?k 16 g, salt, krydderier (paprika, peber, hvidl?g, cayennepeber, chili, kommen, koriander), surhedsregulerende middel (E 575), dextrose, smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), hydrolyseret vegetabilsk protein, starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top