Ingredienser

1,200 kg Koldt vand

0,600 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,400 kg Butterdejsplader

0,300 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,300 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,280 kg Champignon i skiver

0,240 kg Hackso (I53000)

3.32 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEK?DSPIE

Opskriftnr: 97-0104

Fremstilling
Bacon, oksek?d, champignon og peberfrugt svitses i en gryde.

Vand, Hackso og timian tils?ttes under omr?ring og retten simrer i ca. 10 min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

K?dsaucen kommes op i en ovnfast salgsemballagen.

Butterdejen sk?res i strimler og ligges ovenp? k?dsaucen som et gitterl?g.

Tilberedning
Pien varmes i ovnen ved 175?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med pasta- eller tomatsalat samt et friskbagt flute.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, oksek?d 20%, BUTTERDEJ 13%, bacon, peberfrugt, champignon, krydderier (tomat, timian, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakt.

Go to Top