Ingredienser
1,200 kg Andebryst m/skind
0,400 kg Abrikoser, t?rrede
0,300 kg Porrer, fintsnittet
0,120 kg Dekora®Marilet California
0,100 kg Hasseln?ddeflager
2.12 kg
Læg varer i kurv
ORANGE/PEBER MARINERET ANDEBRYST MED FYLD
Opskriftnr: 83-1034
Fremstilling
Fedtet på andebrysterne krydssnittes, hvorefter der skæres en lomme i hver.
Andbrysterne marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet California og fyldes med fint snittede porrer og abrikoser i små tern.
Til sidst drysses hasselnødde flagerne på toppen.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 25-35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Lad stegen hvile 10 min. før udskæring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffelmos og skysauce.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andebryst 57%, tørrede abrikoser 19%, porrer 14%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), HASSELNÃDDEFLAGER 4%.