Ingredienser

1,200 kg Andebryst m/skind

0,400 kg Abrikoser, t?rrede

0,300 kg Porrer, fintsnittet

0,120 kg Dekora®Marilet California

0,100 kg Hasseln?ddeflager

2.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ORANGE/PEBER MARINERET ANDEBRYST MED FYLD

Opskriftnr: 83-1034

Fremstilling
Fedtet på andebrysterne krydssnittes, hvorefter der skæres en lomme i hver.

Andbrysterne marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet California og fyldes med fint snittede porrer og abrikoser i små tern.

Til sidst drysses hasselnødde flagerne på toppen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 25-35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Lad stegen hvile 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffelmos og skysauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andebryst 57%, tørrede abrikoser 19%, porrer 14%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), HASSELNØDDEFLAGER 4%.

Go to Top