Ingredienser

3,000 kg Grisekoteletter

1,230 kg Fl?de 38%

1,000 kg Butterdejsplader

0,420 kg Koldt vand

0,230 kg Champignon, konserverede

0,110 kg Dekora®Hvid Sauce FB

0,060 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

6.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

INDBAGT KOTELET M/CHAMPIGNONSAUCE

Opskriftnr: 96-0032

Fremstilling
Grisekoteletterne drysses med Grillkrydderi Antisaft og steges på en pande med fedtstof, ca. 3-4 min. på hver side.

Mælken varmes op, Hvid Sauce FB tilsættes under omrøring og saucen bringes i kog.

Ibland forsigtigt champignoner.

I midten af butterdejspladen anbringes ca. 70 g champignonsauce.

Den stegte kotelet anbringes forsigtigt ovenpå saucen.

Butterdejen lukkes sammen om koteletten, og vendes med sammenfoldningen ned mod bordfladen.

Drys toppen let med Grillkrydderi Antisaft.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Pensles og bages i en forvarmet ovn ved 200°C ca. 15-20 min.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Grisekoteletter 55%, sauce 36% (FLØDE, vand, champignon 4%, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330)), BUTTERDEJ, coated salt (salt, palmeolie), krydderier (paprika, koriander, peber, løg, muskat, hvidløg), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.

Go to Top