Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,500 kg Fedtafpuds/bugstrimler u/sv

2,200 kg Isvand

1,300 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,500 kg Ost, revet

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Tomatsnips 9 mm.

11.04 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED OST OG TOMAT

Opskriftnr: 020-27001

Fremstilling
Fedtafpuds/bugstrimler u/sv?r hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Okse- og grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, og fyldes op i lynhakkeren. Lynes t?rt nogle omgange, hvorefter alt nitritsaltet, Grillp?lse Fr?kkert FB og 3/4 af vandet tils?ttes, og der laves en bindefars.

Tils?t det hakkede fedtafpuds samt det resterende isvand og der lynes til en god emulsion og ?nskede grovhed er opn?et.

Ost og tomatsnips mixes i de sidste par omgange. 

Sluttemperatur 12-14? C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. 

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 49%, sp?k 14%, oksek?d 13%, vand, OST 5%, salt, tomat, dextrose, stivelse, modificeret stivelse, krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm. Kogt og r?get.

Dessinnr.
I09280: Grillp?lse Fr?kkert FB 0,340 kg/ps Dessinnr. 113963
E6230: Tomatsnips, t?rrede 9 mm 1kg/ps Dessinnr. 114672
DK40011: Nitritsalt25,00kg/ps Dessinnr. 112661


Go to Top