Ingredienser

5,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,500 kg Koldt vand

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,050 kg Dekora?Porrer Hvidl

8.43 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRIKADELLER MED PORRER HVIDL?G

Opskriftnr: 73-0937

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Frikadelleblanding FB Den Knaldgode, koldt vand og den afvejede m?ngde Dekora Porrer Hvidl?g tils?ttes og det hele blandes grundigt.

Kan ligeledes anvendes til farsbr?d.

Stegning
Farsen formes med en ske og steges p? en varm pande til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med stuvet hvidk?l og hvide kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 66 g, vand, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, t?rrede porrer, t?rrede hvidl?g.

Go to Top