Ingredienser

2,000 kg Oksek?d (10-12% fedt)

1,440 kg Fl?de 38%

1,000 kg Isvand

0,470 kg Koldt vand til sauce

0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,250 kg Bacon i skiver

0,200 kg Dekora?Bearnaise Sauce FB

5.71 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSERULLER MED BACON OG BEARNAISE SAUCE

Opskriftnr: 97-0081

Fremstilling
Koldt vand til sauce (0,470 kg), fløde og Dekora Bearnaise Sauce FB blandes og koges igennem til sovsen er jævn.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Det hakkede oksekød blandes med isvand (1,000 g) og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Farsen afvejes (ca. 150 g), formes og omvikles med bacon.

Steges i ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Okseruller og sauce kommes til slut i salgsemballagen.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 7 salgsbakker med 300 g sauce og 3 stk okseruller i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 160°C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med pommesfrites og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Okseruller 60% (oksekød, vand, bacon, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), sauce 40% (FLØDE, vand, dextrose, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (estragon, løg, peber, gurkemeje), antioxidant (E 330), stabilisator (E 415), krydderiekstrakt, smøraroma).

Go to Top