Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,100 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MIDDELHAV INSPIRERET GRILLPØLSE

Opskriftnr: 27-0360

Fremstilling
Svinekød og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Svinekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter nitritsalt, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tilsættes.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, Dekora Middelhavskrydderi Antisaft og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opnået.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Stoppes i svinetarme kal. 28/30 (DK99030).

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til en pæn gylden farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind pÃ¥ 7,5% af det færdige produkt. 
Svinekød 47%, svinekødssnitter 23%, vand, salt, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (peber, løg, muskat, paprika, kardemomme, hvidløg, basilikum, persille), stabilisator (E 451), antioxidant (E 316), rapsolie, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top