Ingredienser
4,000 kg Kalkunbryst i tern eller strimler
0,800 kg Honningmelon
0,600 kg Dekora?Marilet Puszta
0,500 kg Mandariner i skiver (konserves)
0,300 kg Salatost i tern
0,300 kg Serranoskinke
0,240 kg Figenp?l
0,240 kg Oliven, sorte, u/sten
6.98 kg
Læg varer i kurv
PAPRIKA/PUSZTA MAR. KALKUNPANDE M/FIGNER OG SERRANO SKINKE
Opskriftnr: 84-0064
Fremstilling
Kalkunbrysterne afpudses og sk?res i tern eller strimler.
K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Puszta.
Figenp?l?g og serranoskinken sk?res i strimler.
Honningmelonen renses for kerner og skr?lles, hvorefter den sk?res i tern.
Det marinerede k?d, figenp?l?g i strimler, oliven og honningemelon i tern blandes.
Panderetten pyntes med salatost i tern og mandariner i skiver.
Tilberedning
Steges p? en varm pande uden fedtstof i ca. 5-7 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med frisk pasta.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalkunbryst 57%, melon 12%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, l?g, peber, muskat, gurkemeje), salt), mandariner 7%, SALATOST 4% (m?lk, salt, m?lkesyrekultur, mikrobiel l?be, lipase), serrano skinke 4%, oliven 3,5%, figner 3,5%.