Ingredienser

10,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

2,000 kg Varm suppe (afkog fra grisek?det)

0,480 kg Kryddersylte FB

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

12.56 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HJEMMELAVET SYLTE

Opskriftnr: 34-0015

Fremstilling
Grisek?det sk?res i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges k?det ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C (anvend 6,000 kg vand).

K?det sk?res i passende ternst?rrelse (evt. p? lynhakker).

Suppen sies, afvejes (2 l) og bringes i kog.

Kryddersylte FB tils?ttes under kraftig omr?ring.

Det kogte k?d og suppen blandes.

H?ldes i forme.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tip
I stedet for nitritsalt kan anvendes kogesalt. Husk derved at slette konserveringsmiddel (E 250) fra deklarationen.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g med sennep og r?dbeder til diverse typer br?d.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Grisek?d 80%, suppe (afkog fra k?det), gelatine 2% (grise), salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top