Ingredienser
5,800 kg Kalkunoverl?r u/ben og skind
2,200 kg Koldt vand
2,000 kg Fedtafpuds/bugstrimler u/sv
0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,010 kg Chili r?d med fr?, knust (E9770)
10.45 kg
Læg varer i kurv
KALKUNGRILLP?LSE FR?KKERT M/CHILI
Opskriftnr: 28-0042
Fremstilling
Fedtafpuds/bugstrimler u/sv?r hakkes gennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.
Kalkunoverl?rene hakkes gennem 3 mm hulskiven og fyldes op i lynhakkeren.
Lynes t?rt nogle omgange, hvorefter alt saltet, Grillp?lse Fr?kkert FB og 3/4 af vandet tils?ttes, og der laves en bindefars.
Tils?t det hakkede fedtafpuds/bugstrimler u/sv?r samt Chili, knust og det resterende vand.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033) og afdrejes i ?nsket l?ngde.
T?rring
Ved 60?C ca. 20 min.
Rygning
Ved 70?C ca. 30 min.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Kalkunk?d 60%, grisesp?k 21%, vand, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).