Ingredienser

0,500 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,500 kg Isvand

0,500 kg Oksek?d (10-12% fedt)

0,200 kg Bacon i skiver

0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

1.88 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FORLOREN HARE MED BRUN SAUCE

Opskriftnr: 99-0020

Fremstilling
Det hakkede grise- og oksek?d blandes med isvand (0,500 g), og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Farsen afvejes (ca. 150 g) og formes til sm? farsbr?d.

Pyntes af med bacon i skiver og steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 12 salgsbakker med 1 stk. forloren hare og 200 g brun sauce (Opskrift 95-0040) i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15-20 min. ved 150?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med kartofler og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Sauce 66% (M?LK, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier (peber, l?g), stabilisator (E 415)), farsbr?d 45% (grisek?d, oksek?d, vand, bacon, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike).

Go to Top