Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt) frosset

4,000 kg Oksek?d (8-10% fedt) frosset

2,000 kg Rygsp?k u/sv?r, frosset

0,300 kg RFB Pebersalami FB

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.636 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SNACK SALAMI

Opskriftnr: 13-0155

Fremstilling
Det frosne okse- og grisek?d lynes sammen med RFB Pebersalami og BESSASTART? Starterkulturen ned til ca. 2-4 mm.

Det frosne sp?k iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm.

Saltet tils?ttes ved de sidste omgange.

Sluttemperatur ca. 1-2?C.

P?lserne k?res ud i lange baner p? riste.

Efter endt modning/rygning tilsk?res p?lserne i passende st?rrelse.

Modning/rygning
Dag 1: Modning p? riste ved 12-22?C. i 1-2 d?gn
Dag 3: Rygning modning ca. 2 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer. Til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 5: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Ingredienser pr. 100 g af f?rdigvaren:
Grisek?d 57 g, oksek?d 34 g, sp?k, salt, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber 10%, chili, ingef?r, koriander), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), antioxidant (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250). T?RRET OG R?GET.

Go to Top