Ingredienser

2,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,300 kg Ost, revet

0,200 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

0,130 kg Hvidl?g i Krydderolie, Gestus

0,100 kg Serranoskinke, Espuna

0,010 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

2.74 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT/OREGANO FYLDT GRILLPLANKE

Opskriftnr: 71-0643

Fremstilling
De afpudsede nakkefileter fl?kkes p? langs i passende stykker (ca 400 g).

Serrano skinke l?gges ovenp? k?det i den ene side.

Den revede ost blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat/oregano og kommes ovenp? stykkerne af nakkefilen s? man kan se serrano skinken.

De syltede hvidl?g fordeles p? toppen af det marinerede ost.

Pynt af med et drys t?rret persille.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler, majskolber og kryddersm?r.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 73%, OST 11%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber, persille), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), syltede hvidl?g, serranoskinke.

Go to Top