Ingredienser

4,000 kg Lammefilet

0,600 kg Fl?deost, naturel

0,400 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,300 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,150 kg Helbladet spinat

0,100 kg Tomater, solt?rrede

0,060 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,050 kg Gr?skarkerner

5.66 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKA SMOKEY MAR. LAMMEFILET MED SPINAT OG GR?SKARKERNER

Opskriftnr: 81-0223

Fremstilling
Lammefileterne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey.

Fl?deosten r?res sammen med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Bacon i tern, gr?skarkerner, solt?rrede tomater og spinat brunes let p? en varm pande.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Der spr?jtes en stribe af fl?deosten oven p? de marinerede lammefileter.

Baconblandingen fordeles til sidst hen over lammefileterne.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn 180?C i ca. 20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammefilet 70%, FL?DEOST 11%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, rosmarin, peber, r?gede koriander, persille, ingef?r, purl?g, paprika), salt, sukker, dextrose, spinat, krydderiekstrakter), bacon 5%, spinat 3%, solt?rrede tomater 2%, gr?skarkerner.

Go to Top