Ingredienser

7,000 kg Varm suppe

5,750 kg Griselever, afpudset

3,600 kg Sp?k, kogt

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

0,650 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,040 kg Timian, Sk?ret (E6210)

19.04 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONLEVERPOSTEJ MED TIMIAN

Opskriftnr: 33-0112

Fremstilling
Sp?kket sk?res i mindre stykker og koges ved 80?C til det er m?rt, ca. 35 min.

Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand.

Herefter hakkes leveren igennem 3 mm hulskiven.

Bacon hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det kogte sp?k kommes i lynhakkeren og lynes fint ud.

Derefter tils?ttes hakket bacon, timian, Luxus Leverpostej og den varme suppe.

Der k?res til en god emulsion er opn?et.

Til sidst tils?ttes hakket lever.

Fyldes derefter i forme.

Skal varmebehandles f?r salg.

Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (ca. 50-60 min.).

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan anvendes som p?l?g, s?vel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 34%, suppe (afkog fra fedtet), grisesp?k, HVEDEMEL, bacon 4% (grisebryst, vand, salt, konserveringsmiddel (E 250)), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (timian, l?g, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top