Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (3-6% fedt)

4,000 kg Oksek?d (3-6% fedt)

2,000 kg Rygsp?k u/sv

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,200 kg Rowunit?til Spegep?lse Westfalenlob

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Sennep, Gul, Hel

0,050 kg Ren GDL

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.666 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KROSALAMI MED SENNEPSKORN

Opskriftnr: 13-0221

Fremstilling
Det frosne okse- og grisek?d lynes sammen med BESSASTART? Starterkulturen og Ren GDL ned til ca. 2-4 mm.

Det frosne sp?k og Rowunit Westfalenlob iblandes og det hele lynes ned til 2-3 mm. Saltet og Sennep, gul, hel, tils?ttes ved de sidste omgange.

Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Stoppes i Hukki, kal. 105/50, r?d/hvid wabennet, KF, r?d/hvid sl?jfe.

Modning/rygning
Dag 1: Modning p? r?gst?nger ved 12-22?C i 1-2 d?gn.
Dag 3: Rygning modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet med et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.Til 100 g f?rdigvare er anvendt.Grisek?d 59 g, oksek?d 45 g, sp?k 9 g, salt, surhedregulerende middel (E 575), LAKTOSE, dextrose, krydderier (SENNEPSKORN, peber, ingef?r, koriander), antioxidanter (E 300, E 330), smagsforst?rker (E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein, starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top