Ingredienser

5,600 kg Oksek?d (16-18% fedt)

3,300 kg Snitter u/sv

1,000 kg Isvand

0,180 kg Krydderiblanding Italiensk Finocchio

0,120 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,030 kg Profrisk EU

10.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ITALIENSK GRILLPØLSE - FINOCCHIO

Opskriftnr: 27-0128

Fremstilling
Oksekød og snitterne hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven.

Oksekødet mixes tørt nogle omgange.

Saltet, Lynprofi FC7 og halvdelen af isvandet tilsættes.

Der mixes til en god emulsion er opnået.

Herefter tilsættes krydderiblanding Italiensk Finocchio, Profrisk EU og resten af isvandet.

Til sidst tilsættes de hakkede snitter.

Mix til ensartethed.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i svinetarme 28/30 (DK99030) eller anden ønsket tarm.

Tørring
Ved 50°C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. til den ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet udfra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Oksekød 58%, svinekødssnitter 34%, vand, salt, krydderier (paprika, fennikel, persille, hvidløg), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330, E 331, E 316, E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top