Ingredienser

2,000 kg Bagekartofler, forkogte

1,600 kg Kogende vand

0,400 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,200 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ

0,060 kg Bacon, stegt

4.26 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BAGT KARTOFFEL MED R?DVINSMOS

Opskriftnr: 91-0207

Fremstilling
Kartoffelmos Pulver og det kogende vand blandes.

Mosen blandes derefter med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ.

De forkogte bagekartofler halveres og r?dvinsmosen spr?jtes ovenp? ved hj?lp af spr?jtepose.

Kartoflerne pyntes til sidst med den stegte bacon.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Bagekartoffel, kartoffelmos (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder (SULFIT), tang, krydderiekstrakt), bacon.

Go to Top