Ingredienser

1,000 kg Grisefilet

0,150 kg Lagetilv?kst

0,020 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

1.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKA GRILL KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET - JAMAICA

Opskriftnr: 52-0346

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)

Fremstilling
Grisefilet spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges derefter i samme lage ca. 12-15 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning vendes sp?ksiden i den afvejede m?ngde Dekora Grillkrydderi Antisaft.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Stegen b?r gennemsteges, da den er stiksaltet.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 85%, vand 11%, salt, krydderier (paprika, koriander, peber, muskat, hvidl?g), LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top