Ingredienser

0,400 kg Koteletter

0,200 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811

0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)

0,050 kg Ost, revet

0,050 kg Semi dried cherrytomater

0.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELET P? BUND AF PORRER MED PESTOSAUCE

Opskriftnr: 73-1029

Fremstilling
Porrer i ringe l?gges i bunden af en ovnfast emballage hvorp? koteletterne l?gges.

Koteletterne drysses med revet ost og de semi dried tomater fordeles p? osten.

Der l?gges en 100 g pose R?d Pestosauce i bakken.

Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold og fl?de over retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk pasta og hvidl?gsflutes til.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Koteletter 50%, porrer 25%, pestosauce 13% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), OST 6%, semi dried tomater 6%.

Go to Top