Ingredienser

2,000 kg Laksefilet

1,000 kg Butterdejsplader

0,830 kg Fl?de 38%

0,500 kg Broccoli, frossen

0,420 kg Gorgonzola

0,280 kg Koldt vand

0,070 kg Dekora®Hvid Sauce FB

5.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

INDBAGT GORGONZOLA LAKS

Opskriftnr: 98-0348

Fremstilling
Butterdejen rulles tyndt ud, hvorefter laksefileten ca. 100 g lægges på.

Koldt vand til sauce, fløde og Dekora Hvid Sauce FB blandes.

Gorgonzolaen tilsættes og saucen varmes til osten er smeltet og saucen er jævn.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Derefter lægges ca. 25 g broccoli på fisken.

Til sidst hældes den afkølede gorgonzolasauce over, og butterdejen lukkes.

Derefter laves der med en kniv 2 lette snit i butterdejen.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med hvidløgsflutes.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
LAKS 44%, BUTTERDEJ, FLØDE, broccoli, GORGONZOLA 9%, vand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).

Go to Top