Ingredienser
2,000 kg Laksefilet
1,000 kg Butterdejsplader
0,830 kg Fl?de 38%
0,500 kg Broccoli, frossen
0,420 kg Gorgonzola
0,280 kg Koldt vand
0,070 kg Dekora®Hvid Sauce FB
5.1 kg
Læg varer i kurv
INDBAGT GORGONZOLA LAKS
Opskriftnr: 98-0348
Fremstilling
Butterdejen rulles tyndt ud, hvorefter laksefileten ca. 100 g lægges på.
Koldt vand til sauce, fløde og Dekora Hvid Sauce FB blandes.
Gorgonzolaen tilsættes og saucen varmes til osten er smeltet og saucen er jævn.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Derefter lægges ca. 25 g broccoli på fisken.
Til sidst hældes den afkølede gorgonzolasauce over, og butterdejen lukkes.
Derefter laves der med en kniv 2 lette snit i butterdejen.
Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med hvidløgsflutes.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
LAKS 44%, BUTTERDEJ, FLÃDE, broccoli, GORGONZOLA 9%, vand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).