Ingredienser
2,000 kg Kogt pasta (penne)
1,600 kg Kyllingebryst, stegt
0,400 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811
0,240 kg Dekora Marilet Madras
0,200 kg Ost, revet
0,160 kg Tomater, solt?rrede
4.6 kg
Læg varer i kurv
KYLLINGEBRYST P? BUND AF KARRY MADRAS MAR. PASTA
Opskriftnr: 85-0170
Fremstilling
Den kogte pasta og porre i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.
De stegte kyllingebryster l?gges ovenp? blandingen og til sidst pyntes bakkerne af med de solt?rrede tomater og den revne ost.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.
Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten, f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20-25 min. eller til k?det er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret evt. med en gr?n salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
PASTA 44%, stegte kyllingebryster 35%, porre 9%, marinade 5% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), OST 4%, solt?rrede tomater 3%.