Ingredienser

10,000 kg Grisebov u/ben og sv

0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,010 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.29 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ALEJANDRO DRENGE

Opskriftnr: 13-0182

Fremstilling
Bovk?det afpudses og k?les. K?det hakkes p? 2 mm hulskive og blandes med RFB Spansk Spegep?lse og Rowu Ferm Westfalenlob. Saltet tils?ttes til sidst, og massen blandes grundigt.

Stopning
Farsen stoppes straks i Lammetarme k. 18/20 og afdrejes i ca 10-12 cm l?ngde.

Modning/rygning
P?lserne h?nges til modning ved 12-22? C. i ca. 1 d?gn med h?j luftfugtighed 92% (RF).Ryges let inden de igen eftermodnes p? k?l. N?r der er opn?et et v?gttab p? ca. 35% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, s? er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 35% af det f?rdige produkt. Til 100 g f?rdigvare er anvendt:Grisek?d 145 g, salt 4 g, krydderier (paprika, peber, hvidl?g, chili), surhedsregulerende middel (E 575),dextrose, krydderiekstrakt, antioxidant (E 301). konserveringsmiddel (E 250), starterkultur.

Go to Top