Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

0,200 kg Dekora?Marilet Jack W

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,040 kg Tomatsnips 9 mm.

0,030 kg Profrisk EU

0,020 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

10.56 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV GRILLP?LSE MED WHISKY

Opskriftnr: 27-0262

Ingredienser:
Grisek?d (18-20%) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Brystfl?sk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes brystfl?sk, Profrisk EU, Dekora Marilet Jack W og det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Tomatsnips og Persille, sk?ret tils?ttes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt:
Grisek?d 81%, vand, salt, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky, krydderiekstrakt), dextrose, stabilisator (E 451), tomat, perille, antioxidanter (E 330, E 301, E 331, E 316, E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top