RÃDVIN/PERSILLEGLASERET OKSE FLANKSTEAK
Opskriftnr: 75-0195
Fremstilling
Okseflanksteaken vendes i den afvejede mængde Rødvin/persilleglasering.
Tilberedning
Steges på en varm pande uden fedtstof i ca. 6-8 min. på hver side eller steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min.
Lad stegen hvile ca. 10 min. før udskæring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Skæres skrå i meget tynde skiver.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med marinerede nudler og ratatouille.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 98%, krydderier (hvidløg, paprika, chili, peber, ingefær, persille), salt, dextrose, sukker, rødvinspulver (indeholder SULFIT), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.