Ingredienser

4,000 kg Flanksteak

0,100 kg Rødvin/Persilleglasering

4.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RØDVIN/PERSILLEGLASERET OKSE FLANKSTEAK

Opskriftnr: 75-0195

Fremstilling
Okseflanksteaken vendes i den afvejede mængde Rødvin/persilleglasering.

Tilberedning
Steges på en varm pande uden fedtstof i ca. 6-8 min. på hver side eller steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min.

Lad stegen hvile ca. 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Skæres skrå i meget tynde skiver.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med marinerede nudler og ratatouille.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 98%, krydderier (hvidløg, paprika, chili, peber, ingefær, persille), salt, dextrose, sukker, rødvinspulver (indeholder SULFIT), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.

Go to Top