Ingredienser

10,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

2,000 kg Varm suppe (afkog fra grisek?det)

0,450 kg Sylteblanding FB

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

12.53 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HJEMMELAVET SYLTE

Opskriftnr: 34-0010

Fremstilling
Grisek?det sk?res i mindre stykker og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges det forsaltede k?d ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Anvend 6,000 kg vand.

K?det sk?res i passende ternst?rrelse (evt. p? lynhakker).

Suppen sies, afvejes (2 l) og bringes i kog.

Sylteblanding FB tils?ttes under kraftig omr?ring.

Det kogte k?d og suppen blandes.

H?ldes i forme.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g med sennep og r?dbeder til diverse br?dtyper.

Ingredienser:
Grisek?d 80%, suppe (afkog fra k?det), gelatine (grise), salt, dextrose, LAKTOSE peber, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 330), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top