Ingredienser

1,800 kg S?dm?lk

1,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

1,000 kg Isvand

1,000 kg Oksek?d (10-12% fedt)

0,400 kg Bacon i skiver

0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,200 kg Dekora?Brun Sauce FB

5.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FORLOREN HARE MED BRUN SAUCE

Opskriftnr: 99-0015

Fremstilling
S?dm?lk og Dekora Brun Sauce FB blandes og koges igennem til saucen er j?vn.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Det hakkede grise- og oksek?d blandes med isvand (1,000 g), og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Farsen afvejes (ca. 670 g) og formes til farsbr?d.

Pyntes af med bacon i skiver og steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Sauce og farsbr?d kommes til slut i salgsemballagen.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsbakker med 400 g sauce og et farsbr?d i hver

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 160?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med kartofler og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Farsbr?d 60% (grisek?d, oksek?d, vand, bacon, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), sauce 40% (M?LK, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier (peber, l?g), stabilisator (E 415)).

Go to Top