Ingredienser

12,600 kg Varm suppe (afkog fra sp?k)

11,000 kg Griselever, afpudset

5,600 kg Sp?k, kogt

3,700 kg Fedtreduceret
Leverpostej nr. 338 FB

2,800 kg Kartofler, forkogte

35.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FEDTREDUCERET LEVERPOSTEJ MED KARTOFLER - BAGT

Opskriftnr: 33-0116

Fremstilling
Sp?kket koges ved 80?C til det er m?rt ca. 35 min, i ca. 15 l kogende vand.

Griseleveren rensk?res og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

De kolde kogte kartofler hakkes ligeledes igennem 3 mm hulskiven.

Den varme sp?k fyldes i lynhakkeren sammen med Fedtreduceret Leverpostej nr. 338.

12,8 l varm suppe tils?ttes gradvist.

Der lynes til en god opbagning er opn?et.

De kogte kartofler tils?ttes.

N?r den ?nskede binding er opn?et tils?ttes den hakkede griselever.

Der lynes til ?nskede grovhed.

H?ldes i forme.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min).

Serveringsforslag
Kan anvendes som p?l?g, s?vel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 34%, suppe (afkog fra fedtet), sp?k 17%, kogte kartofler 9%, HVEDEMEL, M?LKEPULVER, dextrose, HVEDEGLUTEN, salt, krydderier (l?g, peber), stabilisator (E 451).

N?ringsberegning pr. 100 g
Energi: 790 kJ/ 190 kcal
Protein: 10 g
Kulhydrat: 6 g
Fedt: 14 g

Go to Top